Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Beste ,

In deze module leer je belangrijke gespreksvaardigheden, zoals echt luisteren zonder oordeel, effectief samenvatten en gerichte vragen stellen. Ook leer je hoe je doelen duidelijk kan maken en feedback op een constructieve manier kunt geven en ontvangen. Na het doorlopen van de training ben je in staat om beter te luisteren, informatie nauwkeurig samen te vatten en doelgericht door te vragen, waardoor je beter kan communiceren, samenwerken en beslissingen nemen.

Leerdoel

Na deze module ben je in staat effectief te luisteren, informatie nauwkeurig samen te vatten en gericht door te vragen om beter te communiceren. 

Je leert:

  • Actief luisteren toe te passen door je eigen gedachten en oordelen uit te schakelen en je volledig te concentreren op wat de spreker zegt, inclusief verbale en non-verbale signalen.
  • Je bent in staat om belangrijke punten uit een gesprek te herkennen en deze beknopt en duidelijk samen te vatten, om zo de communicatie te verbeteren en misverstanden te voorkomen.
  • Je bent in staat om gerichte vragen te formuleren die helpen om meer inzicht en diepgang in een gesprek te brengen, en die de spreker aanmoedigen om zijn gedachten en gevoelens uit te drukken.

Tijdsduur

+/- 15 minuten.

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!