Geloof jij ook in een leven lang leren en ontwikkelen? En heb je zin om de krachten te bundelen en kennis te delen? Ontdek op deze site wat het samen online leren platform jou, je bedrijf en medewerkers te bieden heeft. Doe mee.

Aanleiding

De komende jaren komen er veel ontwikkelingen op je bedrijf en op je medewerkers af. Het wordt steeds lastiger om goede vakmensen aan jouw bedrijf te binden en ook om medewerkers te behouden. Het aantal jonge talenten in onze gemeente zwerft uit naar grotere steden, opleidingen hebben steeds meer moeite om studenten op te leiden in de specifieke opleidingsbehoefte die bedrijven vragen en het aantal leerlingen neemt in de toekomst af. Binnen veel bedrijven zie je dat het voor veel medewerkers een grote uitdaging is om bij te blijven, gemotiveerd te zijn om te leren en regie te nemen over hun eigen ontwikkeling

Samen investeren in leren en ontwikkelen

Het samen online leren platform helpt je om je medewerkers beter te maken, aan je bedrijf te binden en ze te boeien om te blijven door een continue aandacht voor leren en ontwikkelen. Jij investeert in gemotiveerde vakmensen, die de regie nemen over hun eigen loopbaan. Zo ontstaat er een leercultuur die nodig is voor de continuïteit en groei van jouw bedrijf.

Samen online leren platform

Dit is dé plek waar professionals elkaar ontmoeten, met en van elkaar leren en zichzelf ontwikkelen. Een eigen leerinstituut waar medewerkers zich verder ontwikkelen en hun kennis verrijken. Zo creëer je  werkgelegenheid, biedt kansen om persoonlijk te ontwikkelen en stelt leerfaciliteiten beschikbaar voor eenieder die gemotiveerd is, ongeacht afkomst en verleden.